Un mare artist din România a recunoscut! Copilăria lui a fost un iad. ”Mama era legată de calorifer. Ajunsese aproape de crimă”

Unul dintre cei mai faimoși cântăreți din România a făcut mărturisiri șocante despre copilăria lui. Mihai Trăistariu a avut o viață de calvar, fiind obligat să asiste la chinurile la care mama sa era supusă. Artistul a rămas cu traume profunde.

Mihai Trăistariu a povestit că în tinerețe s-a descurcat foarte greu cu banii, iar o bucată bună de vreme a crezut că așa va arăta toată viața sa. Solistul a asistat la numeroase scene de violență care și-au pus amprenta în sufletul său.

Acesta a mărturisit că tatăl lui era foarte violent și de multe ori a crezut că o va ucide pe femeia care i-a dat viață. Cântărețul a mai declarat că era obligat să asiste la bătăi înfiorătoare și a recunoscut că a încercat să își salveze mama, dar era prea mic.

Trăistariu, copilărie ca în iad

Acesta a mai povestit că mama sa nu a putut trece peste traumele pe care fostul soț i le-a provocat și nu a venit nici măcar la înmormântarea lui.

”Taică-miu o târa pe jos, prin casă, ajunsese aproape de crimă, eu am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, ca și copil. A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă, era extrem. S-a zbătut acolo, a dat cu ochiul în cuiul de la calorifer. Atunci când a murit taică-miu, mama nici măcar nu s-a dus la înmormântare”, a spus Mihai Trăistariu.

Nu avea bani să mănânce

În perioada comunistă,artistul a precizat că s-a confruntat cu foametea și cu grija zilei de mâine. Mihai a povestit și o întâmplare îngrozitoare pentru el, a pierdut cartela familiei pentru mâncare și nu au mai avut cu ce să se hrănească zile întregi.

„Credeam că toată lumea are fasole și cartofi. Ne întărește o situație grea, o copilărie nefericită. La toți eram la fel și astfel nu am văzut nefericirea. Cartela era la ordinea zilei, acum văd că iar revenim la cartelă și sunt foarte înverșunat. Luai pâine și lapte pe cartelă”, a spus Mihai Trăistariu.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *