Top 5 minciuni ale bărbaților pe care le auzi tot timpul

Despre minciunile femeilor am tot vorbit, dar v-ați gândit vreodată la așii pe care îi au în mânecă prietenii și iubiții noștri? 

Bărbatul are în general una dintre cele mai feroce personalități ale sexelor. Este dominantul relației, fără de care o femeie nu poate trăi. Nu îi înțelegem niciodată, cu toate că ei afirmă tare și răspicat că sunt foarte ușor de descifrat și că noi suntem problema. Ce-ar fi să realizăm un top cu minciuni ale bărbaților? Doar așa, ca să vedem cât de neînțeleși sunt ei de fapt!

Fiind mereu băiețeii mamei, refuză să vadă realitatea. Se scufundă în propriile griji și disperări, uitând de câte un roi de distracție sau chiar de propria parteneră.

Dar hai să fim serioase! Bărbații alfa sunt tot ce ne dorim mai mult lângă noi, cu tot cu minciunile lor veșnic „neobservate”.

Să nu mai vorbim de mereu prezentele lor jocuri. Prin intermediul acestora reușesc să ne fascineze cu personalitatea lor impunătoare.

Am venit în ajutorul vostru ca să reușim împreună să descifrăm secretele ascunse ale bărbaților. Dacă ei pot, noi de ce n-am putea? Hai să vedem ce minciuni ale bărbaților suntem nevoite să înghițim zi de zi! 

Una din cele mai comune minciuni, pe care garantat le vom întâlni la ambele sexe, dar și cea mai comună este: EU NU ÎNTÂRZII NICIODATĂ.

Am descoperit în articolul cu minciunile femeilor, unde și ce fac ca să ajungă în această situație. Acum vrem să descoperim ce face și cel mai viclean prădător al sexelor.

Să nu uităm că și bărbații întârzie mai mereu la întâlniri, la evenimente importante sau chiar la cina cu familia ta. Cea mai mare problemă a lor?

Uită, uită și iar uită. Mama ei de memorie, că ne-a mâncat acuratețea și am uitat și noi de ei!

„Am plecat de acasă, draga mea”, îți spunea, dar săracul nu știa că l-ai prins cu mâța-n sac. Când ai vrut să îi faci o surpriză și să îl aștepți tu de data asta pe el, s-a dat de gol fix când se aștepta mai puțin.

Munca ne dă și nouă, dar și lor viața peste cap total, iar acești gentlemani au văzut o portiță de scăpare până și prin asta.

O altă scuză, la care nu putem contraataca este: „IUBI, RĂMÂN PESTE PROGRAM”.

Ca niște sentimentali înrăiți ce sunt, delicați și mereu atenți, ne mint cu nerușinare și la capitolul dor.

Replica „Mereu mă gândesc la tine” ajunge și ea în topul minciunilor.

Nu ne gândim noi la voi atât, că trebuie să ne umplem viața cu fericire și vreți să ne spuneți că o faceți voi?

Trecând mai departe ajungem pe locul doi la Nu am avut timp de nimic” .

Mereu ne dorim o a doua întâlnire, o cină romantică sau pur și simplu să primim un mesaj de la voi, dar mereu ne dați renumita replică de care ne-am săturat până peste cap.

Dragii noștri, munciți sau în cel mai bun caz, mai mergeți la niște cursuri, iar timpul vă ajunge berechet. Nu vă mai irosiți cuvintele pentru că știm cu adevărat că vă doriți să stați câte 3 ore în fața jocurilor video. Oricât de matur ar fi un bărbat, jocul mereu o să fie pe primul loc.

Locul numărul unu a ajuns, fără nicio urmă de îndoială, ocupat de: „ești prima căreia îi spun asta”.

Ce știți, dar alegeți să uitați este faptul că noi, fetele, comunicăm extrem de mult. Când stai într-un oraș mic, sau din pură coincidență, ajungem să găsim prieteni comuni, de la care auzim, mereu aceeași exclamație. Fie că ești prima căreia îi spune „te iubesc” sau căreia îi cumpără un cățel, tu ține minte, nu ești prima care a auzit asta.

Și pentru că ați fost fete cuminți și am observat cât de mult vă plac aceste subiecte mai venim cu o mică mare minciună a bărbaților: te ascult mereu”.

Niciodată nu ne ascultă! Ne lasă greșita impresie că suntem centrul universului, că suntem ascultate și înțelese.

Ați încercat vreodată să îi întrebați cel mai minor lucru povestit și să vă răspundă cu „poftim? nu eram pregătit” sau, un simplu „am uitat”?

Știm deja că sunteți ca noi. Dacă vă doriți, vă puteți aminti tot ce vă spunem, căci problema e că doar pe un subiect interesant vouă. Restul e șters complet din memoria voastră. O să tot auzim aceste minciuni ale bărbaților, însă să sperăm că fiecare va găsi unul care să renunțe la ele în final.

Dragi femei, cu plăcere!

Altădată tot vom cere informații despre tabăra adversă.  Bărbații, ca și noi femeile, au secretele lor, dar prin bârfa niciodată practicată aflăm și noi câte puțin.

Sursa : Pov21.ro

Share Button