Țara pentru care Ion Țiriac ar lăsa România: ”M-aș muta acolo dacă aș avea 30 de ani!”

Fostul mare tenismen le-a transmis tinerilor antreprenori să studieze istoria pentru a înțelege mai bine cum funcționează lumea și piața mondială.

Țara pentru care Ion Țiriac ar lăsa România: ”M-aș muta acolo dacă aș avea 30 de ani!”

Fostul președinte al Federației Române de Tenis a mărturisit că, dacă ar avea vârsta de 30 de ani, s-ar muta fără ezitare în China, țară aflată în continuă dezvoltare.

I-aș îndemna să privească înapoi în timp. Pentru a studia istoria. Pentru a înțelege de unde vine toată lumea, unde sunt acum și încotro ar putea merge. Nu numai țările. Dar și oameni și companii.

În zilele noastre, oamenii nu acordă suficientă importanță Chinei. Din fericire, sau din păcate, pentru toate scopurile, China este ca un continent, nu o țară. Sunt atât de mulți încât doar consumul îi poate face prima țară din lume. Așa că ținând cont de acestea, dacă aș avea 30 de ani acum, m-aș muta în China”, a declarat Ion Țiriac, citat de ziare.com.

Marele regret al lui Ion Țiriac: ”Nu mi-am putut face o familie adevărată, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu”

Chiar dacă are trei copii, Ion, Karim Mihai și Ioana, Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, pentru o perioadă scurtă de timp. Întrebat în cadrul unui interviu ce i-ar spune tânărului Ion Țiriac, fostul jucător de tenis, care este pe punctul de a aduce un turneu ATP puternic în România, a răspuns simplu.

Nu i-aș putea spune nimic pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul cu războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere.

Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic. Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă”, a dezvăluit Ion Țiriac, într-un interviu acordat unei reviste a pasionaților de Porsche.

Cadoul spectaculos cu care a fost așteptată la revenirea din SUA Ioana, singura fiică a lui Ion Țiriac

Ioana Țiriac a fost așteptată de familie în România de sărbători. Fiica lui Ion Țiriac a primit un cadou spectaculos.

Este vorba despre o mașină Mercedes AMG GT, care costă nu mai puțin de 350.000 de euro și care deja a intrat în salonul auto al lui Ion Țiriac.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *