Seriale bune pe Netflix

Imi dau cu parerea, poate ajuta si pe altii care nu le-au vazut sa se decida.

Homeland
8 sezoane despre cum actioneaza CIA in diverse situatii legate in special de terorism. Povestea incepe cu repatrierea unui fost soldat american dupa 8 ani in care a fost ostatic al teroristilor. CIA intra pe fir pentru ca detineau informatia ca urmeaza ca teroristii sa trimita in ameria fosti soldati convertiti la religia lor. Este sau nu este el cel care si-a tradat tara? Ramane sa vedeti… Foarte bun serialul, iar finalul este genial.

Prison Break
Unul din cele mai bune de pe Netflix. E destul de vechi si cunoscut, nu aruncati cu pietre, poate sunt oameni care nu l-au vazut. Evadari in inchisoare, situatii la limita, rasturnari de situatii dese… Finalul… asa si asa.

The BlackList
Scenariu in jurul FBI si a unor magnati/mafioti/spioni si lumea criminala creata in jurul lor si a intelegerilor cu autoritatile. Foarte bun. Inca apar episoade noi.

StarTrek Discovery
Pentru pasionatii genului. Mie mi-a placut mult StarTrek The Next Generation pentru modul cum a pus in scena un viitor care incepe sa se concretizeze incet, incet (TNG a fost filmat in anii 80. Discovery e facut cu resurse din generatia noua, foarte bun pe efecte, iar povestea e deasemenea foarte ok. Inca apar episoade.

Lost in Space
O poveste SF despre oameni care au plecat sa se stabileasca pe alta planeta. Au fost 2 sezoane, urmeaza altul in 2021.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *