Regresie – suprasuflet

Am studiat despre regresie ceva timp și vreau să împărtășesc mai departe câteva informații esențiale. Prin urmare, cine vrea să-și dezvolte cunoștințele spirituale e bine venit să-și hrănească conștientul și subconștientul cu noi percepții și idei.

Ce este regresia?

Este un instrument foarte delicat dar în același timp extrem de puternic. Persoanele care doresc o ședință de regresie sunt îndrumați spre o stare relaxată fizică cât și metafizică. Din momentul în care corpul este foarte relaxat, mintea și atenția se canalizează în mod natural spre interior, conectându-se cu cele mai profunde stări.


La ce se referă mai exact?


Noi, în orice moment suntem conectați la toate viețile pe care le-am trăit și pe care le vom trăi. Toate acestea reprezintă o parte a căii, naturii și moștenirii noastre.

De asemenea, regresia te poate ajuta să-ți rezolvi problemele fizice și emoționale spre a-ți înțelege fobiile și traumele eliberându-te de ele.

Aceasta constituie una dintre cele mai eficiente căi de a ne învăța propriile lecții. Atunci când ne conectăm la alte vieți, suntem capabili să experimentăm chiar noi 

înșine tot ceea ce înseamnă toată batălia, bucuria, emoțiile și alte detalii din poveștile noastre. Retrăind o altă viață datorită ședinței de regresii beneficiem de o perspectivă diferită față de abordarea unei lecții cu care poate ne confruntăm acum.


Totul ține de Suprasuflet.


Deoarece acesta este cel mai important factor în ceea ce privește regresia. Deoarece trebuie să conectăm energia sa. Sinele Superior reprezintă o extensie non-fizică a noastră, care cunoaște imaginea de ansamblu și care este mereu prezentă pentru a ne îndruma către cele mai mari și satisfăcătoare experiențe de viață. Ne contopim energia minții cu vibrațiile Sinelui Superior.


Se spune că Supra Sufletul „împrăștie” bucățele din el însuși uneori, trăind două vieți simultan. Timpul este un concept care funcționează pentru omenire. Timpul e inevitabil infinit. Suntem ființe multidimensionale. Reprezentăm mult mai mult decât ce ne spun cele 5 simțuri. Aventura trăirii și deschiderii către ale propriei ființe este modul în care devenim din ce în ce mai conștienți de marile creaturi care suntem.


Inspirată din „Dincolo de viețile trecute”, am selectat cele mai importante și interesante idei. Ar trebui să ne punem mai multe întrebări despre existența noastră, iar barierele minții noastre să fie îndepărtate.

Sursa : Pov21.ro

Share Button