Prostituție de lux în Capitală. Peste 20 de femei, în vizorul polițiștilor. 5 proxeneți au fost arestați preventiv

Polițiștii din Capitală cercetează un caz de prostituție de lux, în care clienţilor cu mulţi bani le erau oferite cel puțin 23 de tinere. Anchetatorii spun că fetele, ajutate de proxeneți, câștigau sume imense la petreceri private.

Cinci suspecți au fost arestați preventiv, iar o femeie, implicată și ea în organizarea acestor petreceri pe bani, a fost plasată sub control judiciar.

Petrecerile erau organizate în principiu în Capitală, spun anchetatorii, dar fetele, cunoscute în lumea mondenă, mergeau şi în judeţul Tulcea sau în Bulgaria.

Proxeneţii au închiriat o vilă din sectorul 3, unde au deschis ca paravan o sală de fitness. Asta doar în acte, pentru că în realitate, înăuntru erau organizate petreceri private, în cadrul cărora membrii grupării identificau clienţi cu bani, care ulterior ajungeau să întreţină relaţii sexuale cu cele 23 de tinere, martore acum în acest dosar.

Clienţii străini cu mulţi bani de cheltuit erau găsiţi în hotelurile scumpe ale Bucureștiului. Proxeneţii vizau bărbaţi aflaţi în vacanţă în România sau care aveau afaceri de succes. Postau anunţuri online ori pe diverse grupuri de chat cu circuit închis.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *