Primele laptop-uri de gaming Huawei/Honor se pregătesc de lansare și vor avea grafică RTX, variante Intel sau AMD

Un domeniu în care cei de la Huawei/Honor au început să activeze în ultimii ani este și cel al PC-urilor, acolo unde au adus pe piață multe laptop-uri atractive ca design cu muchii înguste ale ecranului și dotări hardware de ultimă generație. După modele ultrabook precum MateBook X Pro (2020), acum firma chineză ne pregătește și primele laptop-uri de gaming din portofoliu care ar putea sosi chiar în această vară.

Informația vine prin intermediul directorului de brand Honor, Zhao Ming care a declarat în numeroase rânduri faptul că segmentul laptop-urilor de gaming prezintă interes pentru companie. Acesta dă de înțeles că se lucrează la asemenea modele de mult timp și cu toate că nu avem detalii despre perioada specifică de lansare, un debut nu ar fi exclus pentru acest an.

Sunt și câteva speculații pe seama dotărilor astfel că ne așteptăm la modele cu grafică NVIDIA GeForce RTX și configurații cu procesoare Intel Core H (10th Gen) sau AMD Ryzen 4000H. Vom avea și display-uri cu rată de refresh superioară, suport pentru alimentare rapidă și poate ceva deosebit precum este cazul display-urilor secundare de pe modelele Asus sau o tastatură slide ca pe Acer Predator Helios 700

Așteptăm noi leak-uri în perioada următoare și suntem cu ochii pe platforma chineză Weibo acolo unde de regulă apar teasere și informații oficiale de la Huawei/Honor.

Share Button