O fetiţă de 13 ani din România a şocat Italia. La şcoală acuza dureri de stomac,  la spital s-a aflat că-i gravidă

Fata s-a plâns la şcoală de dureri de stomac, iar o profesoară a chemat ambulanţa, care a transportat-o la spital. Medicii au constatat că adolescenta era însărcinată şi au anunţat Serviciul Social şi Tribunalul pentru Minori.

O copilă de 13 ani, originară din România, a bulversat Italia după ce s-a aflat că este însărcinată. Fata locuieşte într-o baracă din Bari, iar zilele trecute s-a simţit rău în timp ce era la şcoală. Tânăra, care este în clasa a VII-a, i-a spus unei profesoare că o doare tare stomacul, iar aceasta a chemat ambulanţa. La spital, medicii au descoperit că fata de 13 ani este însărcinată. A fost internată la secţia de obstretică a unităţii medicale şi a fost anunţat Serviciul Social din Bari şi Tribunalul pentru Minori. Adolescenta din România reuşise să îşi ţină sarcina ascunsă faţă de toată lumea. La câteva ore după internarea acesteia, la spital s-au prezentat un bărbat de 54 de ani şi o femeie de 56 de ani, care au declarat că sunt bunicii paterni ai tinerei. Fata nu a fost niciodată recunoscută de tatăl ei. Copii care nasc copii În urma verificărilor efectuate de autorităţile italiene, a reieşit că fata de 13 ani locuieşte de ceva timp în baraca din Bari cu un băiat de 19 ani. Nu este singurul caz de acest gen petrecut în Italia.

Recent, în localitatea Treviso, două eleve care învaţă la aceeaşi şcoală, de 12 şi respectiv 13 ani, tot din România, au rămas însărcinate. Prima a abandonat şcoala după ce a născut, iar  ce tânăra de 13 ani, care avea o relaţie cu un băiat de 15 ani, a devenit ulterior mamă.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *