MOTIVE SPIRITUALE: De ce pisica ta te-a ales pe tine?

Există diferențe majore între felul cum un cățel îți alege stăpânul și cum face același lucru o pisică. Un cățel se va adapta fericit la orice stăpân, dar o pisică îi alege numai pe aceia care sunt demni de ea.

Am trăit cu mulți maeștri spirituali. Toți erau pisici. – Eckhart Tolle

Doar pisicuțele fac acest lucru în lumea animală. Opinia unei pisici în legătură cu tine contează. Sau mai exact, genul de vibrații pe care le simte în legătură cu tine sunt un factor pe care îl ia în considerare.

Nu sunt rare întâmplările când o pisică se infiltrează în casa cuiva și ajungi să o adopți aproape involuntar. Se agață de tine, îți cere mâncărică și mângâieri. Pisicile caută oameni spirituali.

Istoria arată că dintotdeauna, pisicile au fost conectate la viața umană, dar de pe o poziție de egalitate. Ele sunt ființe spirituale și generează energie puternică. Nu e de mirare că ele sunt venerate de mii de ani, în atâtea culturi și atâtea tradiții.

În vechi timpuri pisicile erau venerate ca zeități. Ele nu au uitaat niciodată acest lucru. – Terry Pratchett

Gostica.com scrie că aura unei pisici este aproape la fel de mare ca a unui om. Sunt ființe foarte intuitive, au puteri spirituale și au fost mereu asociate ritualurilor.

Modul în care o pisică își alege stăpânul seamănă cu modul prin care oamenii își apropie prieteni. Pisicile gravitează către oameni care au o vibrație similară cu a lor. Așa cum și noi oamenii procedăm, ne ducem către acei oameni care ni se aseamănă.

Foto: Alena Ozerova/ Shutterstock

Pisicile sunt GHIZI SPIRITUALI

Doar fiindcă pisicile sunt animale care nu pot vorbi, să nu crezi că ele nu pot fi un guru în viața ta. Se întâmplă adesea ca mulți oameni care au încercat diverse terapii, să ajungă să se echilibreze mai degrabă datorită conexiunii cu felinele lor.

Prezența unei pisici în viața promite nu doar companie, ci și ghidare la nivel spiritual. Din totdeauna pisicile au fost privite ca experte în domeniul spiritualității și purtătoare unei înțelepciuni vaste.

Acest lucru poate fi explicat prin faptul că au capacitatea de a-ți menține un nivel de vibrație înalt în majoritatea timpului.

Pisicile te aleg ca să le porți noroc

O pisică te alege și pentru că le aduci noroc și își găsesc bună-starea alături de tine. Se spune că dacă refuzi o pisică sau dacă aceasta pleacă de la tine, în plan financiar lucrurile nu vor mai sta la fel de bine.

Pisicile se pricep mai bine la a evita pericole decât noi, pentru simplul motiv că sunt mult mai conectate la nivel spiritual.

Nu poți privi o pisică care doarme și să te simți tensionat – Jane Pauley

PISICI ȘI VIAȚA ZEN:

Iată câteva lucruri pe care le-am învățat eu de la motanul meu, Muz:

– Auto-respect. Motanul meu nu lasă pe nimeni să îi pună mânaa pe blăniță atunci când nu vrea, cere ceea ce își dorește și își alege cel mai bun loc de tolănit;

– ODIHNA e odihnă. Muz este foarte fericit atuci când doarme și asta a fost o adevărată lecție. Își ascultă ritmul organismului, ca orice animăluț, însă noi oamenii am uitat să facem asta și e timpul să ne reamintim.

– A FI în prezent. Orice ai face, fii acolo cu totul. L-am observat pe motan fiind prezent și aceasta a fost o adevărată lecție.

Si… mai ales, bucurăte de absolut orice frumusețe pe care viața o are de oferit: …să dormi fericit după-amiezele, să te lăfăi în așternuturi proaspăt spălate, să te joci și să zâmbești la razele de soare; să te joci cu amicii tăi (umani), să ai grijă de tine printr-un ritual zilnic. Muz își spală blănița mereu. Să meditezi în solitudine… Să te bucuri pur și simplu de momentul prezent și să nu îl lași să îți scape.

Share Button