Materialiste, nu toate femeile sunt așa, mai și iubesc

Materialiste, cuvântul pe care, ca femeie îl auzi aproape zi de zi și să nu mai spun de cât de snoabe sunt camaradele tale de același sex.
Nu v-ați săturat de acest proces extenuant al bărbaților de a ne băga mereu în aceeași oală, de a fi privite de sus și de ignoranța lor? Ei bine, eu da, așa că hai să schimbăm asta, dragele mele. Doar împreună vom reuși să scoatem mitul femeilor materialiste.

Suntem femei, iubim cumpărăturile. Chiar dacă asta înseamnă să ne luăm haine, cosmetice, cadouri pentru voi sau pur și simplu lucruri pentru a ne face casa mai frumoasă. Nu aveți cum să schimbați asta, face parte din ADN-ul nostru, încă nu ați învățat?

Trebuie să știți, dragi bărbați, că nu tot ce zboară se mănâncă! Așa că, frumoșilor, nu ne mai catalogați după o pereche de pantofi!
Am ajuns într-o eră în care o femeie poate câștiga mult mai mult decât un bărbat, chiar dacă în unele domenii încă se fac discriminări pe baza fustei.

Putem să ne procurăm singure pantofii și să plecăm în paşi de dans.
Putem face orice fără voi, dar nu vrem asta, vă vrem lângă noi, aproape de inima și casa noastră. Voi, la rândul vostru, ne vreți pe noi, doar aveți nevoie de o nouă mămică lângă voi. Așa că încetați acest joc pueril și hai să vorbim de lucruri mai serioase și să vă demonstrăm prin câteva motive că nu suntem „ca altele”, că nu suntem materialiste.

„Îmi plătesc singură cina”
Oh, momentul când ieși la o întâlnire romantică cu prințul din povestea vieții tale este cel mai minunat sentiment. Te pregătești cu 3 ore înainte, să nu mai zic de stresul prin care treci când trebuie să te gândești la cum să te îmbraci. Ajungi acolo, vorbiți, totul a decurs perfect. Că el nu știe cât de incomodă e rochia mult prea strâmtă pentru tine, pe care o porți. Ajungi totuși la momentul în care minunatul chelner vine cu nota. Să nu creadă partenerul că suntem materialiste, te oferi să plătești tu sau măcar să-ți dai partea. Dar nu! Aici intervine veșnicul vostru orgoliu masculin și ne dați peste față cu replica „nu, eu plătesc tot”.

Dragilor, dacă nu știați, în codul bunelor maniere scri

e că nu este cel mai delicat lucru să te cerți pe cine plătește nota. Mai ales în fața unui om, care tot ce își dorește este să vă plătiți mâncarea și să scape de voi. Și cum noi suntem mereu informate, cedăm. Și asta pentru a vă satisface bărbăția. Nu pentru că nu ne permitem o salată, mâncarea clasică de prima întâlnire.

Cadourile se oferă, nu se cer. 

Nu știu ce tipare de femei întâlniți voi, dar vă pot garanta că 90% dintre femei nu își doresc cadouri în schimbul iubirii.

E mai mult decât evident că le iubim, dar ne mulțumim și cu o lumânare parfumată sau un trandafir, care e maxim 10 lei. Nu vă cerem mașini, case prin Hawaii. Pe alea vrem să ni le procurăm singure sau poate, dar poate, împreună cu voi, dar niciodată de la voi.

Nu vă mai stresați atât de tare și nu mai fugiți de relații în perioada sărbătorilor. Înțelegeți că nu vrem să vă golim portofelele, ci să vă umplem de iubire și căldură. Deja e frig afară, hai să nu fie rece și în sufletele noastre.

Făt-Frumos a apărut.

Se întâmplă și acest moment rar în care iubirea vieții tale a apărut. Dar conduce o mașină de care nici măcar nu ai auzit.

Destinul v-a unit și sunteți fericiți, printr-o minune, dar te temi. De ce?

De ce o să spună lumea, evident!

Ne-ați dat atât de mult peste cap încât dacă băiatul are bani și îl iubești trebuie să fugi. Altfel ești doar o profitoare și umbli după banii lui tati. Hai totuși să vă anunțăm ceva!

Tot la fel de mult vă iubim cu bani, dar și fără ei. Dacă la voi e diferit, vă rog să ne anunțați să nu ne mai batem capul atât încercând să vă facem fericiți și să vă dedicăm și vouă un articol de această natură.

Nu suntem cum credeți voi, nu ne interesează cum ați ajuns la concluzia asta miraculoasă. Dar, dragi prieteni ai sexului opus, vă anunțăm că materialiștii, credem noi, sunteți voi, noi suntem doar materialiste de sentimente.

Sursa : Pov21.ro

Share Button