Sex. Care sunt cele mai mari greseli intr-o relatie

Relatiile din zilele noastre par, in multe cazuri, extrem de nesigure, dezvoltate rapid si fara consistenta, pasibile oricand de o destramare care lasa urme adanci. O vorba spune ca tot ce e frumos se termina repede. Asa cum relatia incepe intens, cu sex de cea mai buna calitate, tot asa se poate banaliza si chiar deveni un cosmar. Cum facem sa nu ajungem intr-o astfel de situatie? Mai intai, trebuie sa cunoastem principalele surse care duc la ruptura in cuplu.

Care sunt greselile care omoara dorinta sexuala?

Prezenta unui alt cuplu. E bine sa aveti prieteni, dar nu exagerati cu iesirile comune. Prezenta agresiva a unui alt cuplu in viata voastra va poate afecta serios intimitatea si chiar poate provoca probleme pe care nu ar trebui sa le experimentati. Asta pentru ca impartasind cu ei impresii, veti ajunge sa le cunoasteti problemele si nu va veti abtine sa le abordati apoi acasa. Pastrati mai mut timp liber pentru cuplul vostru!

Modificari psihologice. Schimbarile psihologice sunt cele mai grave si puternice transformari interioare, astfel ca nu multi iubiti/e pot trece peste ele. Daca bucuriile sunt inlocuite de tristete, iar actual sexual nu primeste un substituent, atunci apare ruptura.

Acestea ar fi principalele cauze care duc la rupturile din viata sexuala si implicit la distrugerea relatiilor. Sigur ca exista si alte elemente care dauneaza in cuplu, precum consumul de alcool, jocurile de noroc, crizele de identitate sexuala. In general, se trece foarte greu peste aceste momente. De multe ori, dependentele de orice fel distrug relatiile…

Tu cum te simti in relatie?

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *