Cum s-o determini sa faca sex cu tine

Te-ai indragostit pentru prima oara si simti ca fara ea nu poti respira? O doresti din toate punctele de vedere? Atunci, trebuie sa actionezi! Sigur ca a cuceri o femeie nu presupune o stiinta exacta, insa exista anumite comportamente care le deschid  pe femei, le determina sa se simta atrase de sexul opus.

Cum sa o determini sa faca sex cu tine: 

1. Demonstreaza-i ca esti un barbat cu calitati. Daca ii arati atuurile tale, ce stii sa faci, ca esti un barbat bun, se va gandi ca e posibil sa piarda, daca te va respinge. Sigur ca nu vei etala calitati care nu exista. Asta se va intaorce rapid ca un bumerang impotriva ta!

3. Nu incerca sa o dai pe spate cu ideea de prietenie. Daca incerci sa fii prietenul ei, cel mai porbabil asa vei ramane! Fa-o sa inteleaga ca o placi ca femeie. Ii poti spune inca de la primele intalniri cat e frumoase, sexy si atragatoare.

4. Apropie-te si ramai cat mai mult langa ea. Daca nu petrec I suficient timp cu ea, nu te astepta la minuni. Doar tu si ea in locuri pe care amandoi le preferati. Asta ar fi situatia ideala.

6. Ofera-i atingeri. Atractia se materializeaza cel mai bine prin atingere. O vei excita, daca stii cum s-o atingi. E suficient sa ii pui mana usor pe brat, pe gat, pe fata. Delicatesea e importanta. Daca faci asta, e imposisibil sa nu se excite!

7. Invit-o in casa ta. Daca deja sunteti la cateva iesiri si ati reusit sa va apropiati mental si fizic suficient, e timpul sa o inviti in caminul tau. Va accepta si daca o vface, inseamna ca e gata sa ti se daruiasca! Iar daca te invita ea , nu refuza, chiar daca ti se pare ciudat!

8. Dezbraca-te accidental. Daca ati avut , deja, un preludiu si esti in erectie, prefa-te ca vrei sa schimbi hainele si lasa acea parte a corpului sa fie vazuta. Daca e langa tine, inseamna ca te admira si din punct de vedere fizic, iar penisul tau in campul sau vizual o va excita peste masura.

9. Atinge-i zonele erogene. Daca se afla langa tine si sunteti aproape dezbracati, inseamna ca vrea sa-i oferi placere. Asa ca incepi s-o atingi peste tot. Ia-o usor si nu va da inapoi!

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *