Gabriela Firea, gafă pe Facebook. A încurcat ministerul pentru care a fost propusă

Gabriela Firea, ministrul propus la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse în Guvernul Nicolae Ciucă, a transmis miercuri seară, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de mulțumire pentru avizul favorabil în calitate de ministru al muncii, relatează Ziare.com. Ulterior, fostul primar al Capitalei a realizat gafa comisă și a corectat postarea.

Greșeala rămâne consemnată însă în istoricul editărilor.

„Mulțumesc pentru avizul favorabil primit în această seară, în Parlament, în calitate de ministru desemnat al muncii, tineretului și egalității de șanse. Voi lupta cu energie și entuziasm pentru proiectele asumate: creșterea alocațiilor, sprijinirea financiară a tinerilor și a familiilor, drepturi egale între bărbați și femei”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Gabriela Firea, gafă pe Facebook. A încurcat ministerul pentru care a fost propusă

După cinci minute, fostul primar al Capitalei a revenit asupra postării și a corectat mesajul transmis, notând „în calitate de ministru desemnat al familiei, tineretului și egalității de șanse”

Cu 38 de voturi pentru, 18 împotrivă şi 4 abţineri, Gabriela Firea a primit aviz pozitiv pentru funcţia de ministru al familiei, tineretului şi egalităţii de șanse.

De altfel, toți miniștrii cabinetului Ciucă au primit, miercuri, aviz favorabil în comisiile de specialitate din Parlament, urmând să intre joi, în jurul orei 10.00, la vot în Parlament.

Conform programului de guvernare, prioritățile Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse condus de Firea în Guvernului lui Nicolae Ciucă sunt stimularea natalității, creșterea egalității de șanse între bărbați și femei, dar și implementarea mai multor politici pentru tineret.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *