Gabriel Cotabiță, despre problemele de sănătate pe care le-a avut: „Au zis că este atac cerebral, dar nu a fost”

Gabriel Cotabiță a împlinit 66 de ani pe 1 noiembrie și chiar de ziua lui a apărut la TV. A vorbit despre trecutul lui, dar și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimul an. Cu toate acestea, își mai găsește puterea să facă glume și să zâmbească.

La 6 ani de când a suferit un infarct, Gabriel Cotabiță s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate. Artistul a ajuns la spital la începutul lunii octombrie, unde a fost ținut sub supravegherea medicilor. Au apărut zvonuri conform cărora acesta ar fi ajuns la spital cu simptome de accident vascular cerebral tranzitoriu. Gabriel Cotabiță a făcut acum primele declarații despre starea sa de sănătate și a confirmat că a fost internat. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, el a dezvăluit diagnosticul primit din partea medicilor. „Anul acesta (n.r. – 2021) a fost unul destul de nefast pentru mine. Am petrecut Revelionul în spital, cu COVID-19, iar când mi-am revenit, au apărut problemele cu tiroida. Au zis ei (n.r. – sursele apropiate medicilor/presa) că este atac cerebral, dar nu a fost. Pentru că dacă era atac cerebral nu mai eram aici. (…) Problema cu tiroida s-a tratat, nu m-am operat. Dar nimic nu prevestise această problemă, de aceea nimeni nu a știut ce mi se întâmplă”, a povestit cântărețul, în emisiunea „La Măruță”.

Despre experiența COVID-19, cântărețul în vârstă de 66 de ani a spus că s-a rugat la Dumnezeu să depășească totul cu bine și așa a fost: „M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața, și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament”, a mai dezvăluit el la vremea respectivă.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *