Femei din România, duse în hoteluri din Bulgaria, pentru relații sexuale cu clienți străini și bogați

Mai multe femei au ajuns victime ale unei rețele de proxeneți care le duceau în țară și străinătate pentru prostituție. Ele erau trimise în diverse locații din București, dar și din Bulgaria, unde întrețineau relații sexuale cu bărbați străini, bogați.

Cinci persoane au fost arestate preventiv în acest dosar de proxenetism, iar una a fost pusă sub control judiciar.

„În perioada septembrie – noiembrie, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au documentat activitatea infracţională a unui grup de persoane, format din cinci bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 35 şi 56 de ani, care ar fi înlesnit practicarea prostituţiei mai multor femei, în diferite locaţii din Capitală, de pe raza judeţului Tulcea, precum şi în străinătate”, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie al Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Din datele şi probele administrate în cauză s-a stabilit că persoanele ar fi pus la dispoziţie un imobil din Sectorul 3 al Capitalei, unde ar fi organizat petreceri private, identificând şi contactând clienţi cu care mai multe femei întreţineau relaţii sexuale contra cost.

„De asemenea, s-a reţinut că, în aceeaşi perioadă, persoanele bănuite ar fi organizat petreceri în judeţul Tulcea şi în Bulgaria, unde clienţii întreţineau relaţii sexuale cu femei contra cost. S-a mai stabilit că cele şase persoane ar fi ales clienţi din rândul cetăţenilor străini, potenţi financiar, care erau cazaţi la diferite unităţi hoteliere”, arată sursa citată.

Astfel, pe 24 noiembrie, au fost puse în executare şase mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi 23 de mandate de aducere, potrivit Agerpres.

În baza probatoriului, cinci bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi, ulterior instanţa dispunând arestarea preventivă a cinci inculpaţi şi control judiciar faţă de al şaselea.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Acţiunea a beneficiat de sprjinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *