Ingrediente
280g biscuiti digestivi de ciocolata
120g unt, topit
600ml smantana pentru frisca
400g crema de branza
75g zahar pudra
sucul de la jumatate de lamaie
600g Nutella
Pentru decorare:
150g Nutella
100g alune de padure maruntite
Mod de prepare:
Marunteste biscuitii (poti folosi un robot de bucatarie, daca vrei sa termini mai repede). Amesteca totul cu untul topit.
Prepara frisca si amestec-o cu zaharul pudra, crema de branza si sucul de lamaie. Combina totul pana cand obtii o consistenta omogena.
Adauga cele 600 g de Nutella si amesteca din nou.
Pune compozitia peste baza de biscuiti si intinde-o cu ajutorul unei linguri sau a unul cutit mai lat. Lasa la frigider pentru 2 ore.
Incalzeste usor 150 g de Nutella si apoi toarna peste tort. Presara alunele maruntite.
Lasa apoi din nou la frigider pentru inca o ora. Lasa la temperatura timp de jumatate de ora inainte de servire.