Cel mai mare secret al lui Mihai Petre de la Asia Express. Ce scrie, de fapt, în buletinul concurentului

Mihai Petre și Elwira sunt una dintre cele mai ambițioase echipe de la Asia Express. Deși au fost criticați de nenumărate ori pentru spiritul lor competitiv destul de dur, iată că tocmai asta i-a trimis din ce în ce mai aproape de marea finală. 

Cum Asia Express e apropie de final, ies la lumină dezvăluiri din ce în ce mai impresionante despre concurenți. Mihai Petre spre exemplu ca recunoscut care este numele său real din buletin.

S-a întâmplat în timp ce se îndrepta spre Bazilica Bunei Vestiri, biserică catolică din Nazaret, locul unde Sfântul Gabriel a anunțat-o pe Fecioarei Maria că va avea un copil.

Acesta a mărturisit că pe lângă numele de Mihai, el mai are și un prenume, Gabriel, astfel numele din buletin al dansatorului fiind de fapt Mihai Gabriel Petre. Chiar el susține că nimeni nu știa până acum cel de-al doilea prenume al său.

”Gata, sunt Gabriel. Da, mă cheamă și Gabriel. Nimeni nu știa asta, până acum”, a mărturisit Mihai Petre la Asia Express.

Ce studii are Mihai Petre

Mihai Petre a devenit cunsocut publicului larg odată cu apariția în show-ul Dansez pentru tine de la PRO TV, însă puțini știu că celebrul dansator nu are deloc studii în domeniul artistic.

Cu alte cuvinte, concurentul de la Asia Express a terminat o facultatea prestigioasă, care nu are nicio legătură cu dansul. Acesta și-a obținut diploma de licență în cadrul Facultății de Științe Politice a SNSPA.

De asemenea, Mihai Petre practică dansul sportiv de la 8 ani și are numeroase distincții în acest domeniu. El a făcut pereche cu soția lui și au cucerit extrem de multe trofee în cariera lor. Cei doi au fost campioni naționali ai României în 2002, 2003 și 2004, atât la secțiunea Standard cât și la secțiunea Latino-Americană.

Să nu uităm nici că cei doi au format prima pereche din România clasată în primele 50 ale lumii în IDSF World Ranking List în 2004.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *