Benone Sinulescu, prins cu soția unui colonel de securitate și împușcat în picior! Adevărul despre legenda din perioada comunistă

Benone Sinulescu era considerat un superstar în vremea regimului comunist iar despre el s-au născut multe legende în perioada aceea.

Miturile urbane în perioada comunistă circulau din gură în gură și de multe ori făceau referire la artiștii vremii. Nici Benone Sinulescu nu a scăpat de astfel de legende, doar că, pe cât de vesel și de jovial era el pe scenă, pe atât de sumbru era descris în aceste istorioare.

Mitul lui Benone, ucigaș în serie

Artistul a povestit, în urmă cu câțiva ani despre două dintre astfel de istorii intens vehiculate în era comunistă. Primul dintre ele făcea referire la faptul că nea Beni era un soi de ucigaș în serie, care întâi cucerea femeile prin șarmul lui, după care le convingea să se mărite cu el, și apoi le ucidea în cele mai groaznice moduri.

”La un moment, dat se spunea despre mine că mi-am omorât nu știu câte neveste… Eu, care în viața mea, n-am tăiat un pui de găină. Dacă văd oleacă de sânge, eu fug. Lumea nebună! Dar așa e în toată lumea cu vedetele! Acum, nu că sunt eu vedetă.

O dată, mama mea venea de la mine de la București cu autobuzul.Șoferul autobuzului respectiv era finul mamei mele.

Și ajunge mașina și face pauză chiar la Siriu, în centru și o tipă zice: aici e satul lui Benone Sinulescu, ăla care și-a omorât nevasta, a băgat-o în sac.Nu știu ce-i mai făcusem, eram un criminal odios!…

Mama mea, săraca, zice: ”Doamnă, nu vă este rușine, eu sunt mama lui”. Dar finul mamei mele a oprit mașina și a dat-o jos. Și mai avea 7 kilometri până la gară”, a povestit Benone Sinulescu în urmă cu câțiva ani.

Benone Sinulescu, în tinerețe

Cum și-a convins mama că nu l-a împușcat securitatea?

Un alt mit despre Benone Sinulescu era că acesta avusese o relație intimă cu soția unui colonel de securitate și că acesta îi prinsese în pat și îi împușcase pe amândoi

”Altă dată, sora mamei mele a venit la noi și i-a zis mamei: ”soră-meo, ai auzit ce a pățit fiul tău? Că l-a împușcat un colonel, că l-a prins la nevastă-sa și are piciorul făcut praf!”… Mă strigă mama, că venisem acolo. Era distrusă. Și zic, ”cum poți să crezi miniciunile astea”. Mă dezbrac: uite, am picioarele întregi.

Atunci nu aveam posibilitatea să ne apărăm, era strictețe, toată lumea era perfectă, nu puteai să mergi la televizor să te aperi”, a mai povestit nea Beni.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *