Aplicatia neobisnuita de pe Epic Games Store

Tocmai a fost lansata o noua aplicatie neobisnuita pe magazinul de aplicatii Epic Games Store. Adica nu e o aplicatie pentru jocuri, ci de un alt tip. Aceasta lansare poate marca deschiderea Epic Games Store catre alte tipuri, nu numai jocuri.

Adaugati Epic Games Store la lista locurilor de unde puteti descarca aplicatia desktop de streaming de muzica Spotify. Compania de streaming a lansat versiunea desktop a Spotify pe acel magazin, oferindu-va un nou mod de a obtine Spotify, daca nu doriti sa accesati propriul site al Spotify sau sa accesati Microsoft Store. Pentru moment, nu exista functionalitati deosebite in aceasta versiune a serviciului.

“Spotify este acum disponibila in Epic Games Store! Descoperiti muzica noua si podcasturi in timp ce jucati jocuri video. Ascultati melodiile indragite si bucurati-va de muzica din intreaga lume”, conform unei postari de pe Twitter a magazinului.

Aceasta este o lansare importanta. Includerea Spotify in acel magazin indica faptul ca compania Epic din Statele Unite intentioneaza sa ofere nu numai jocuri prin acel magazin.

De asemenea, reprezinta o relatie de consolidare intre cele doua companii. Nu numai ca cele doua sunt unele dintre cele mai critice companii la adresa politicilor App Store ale Apple, dar sunt si membre fondatoare ale Coalitiei pentru Corectitudine in Aplicatii.

Acesta e grupul care incearca sa preseze companiile de tehnologie Apple si Google din Statele Unite pentru a reduce comisioanele pentru dezvoltatorii de aplicatii.

Exista un crossover Fortnite in viitorul celor doua companii? Acest lucru nu e o certitudine, dar probabil cele doua companii vor mai lucra impreuna pe viitor. Ce parere ai despre acest lucru?

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *