Christian Sabbagh, probleme mari cu Poliția. Vedeta Kanal D susține că i s-a înscenat totul

Vedeta Kanal D se pare că a intrat într-un conflict direct cu Poliția, acesta acuzându-i că urmăresc anumite interese ca urmare a modului în care au instrumentat un dosar în care este implicat. Christian Sabbagh este revoltat de ancheta făcută de polițiști în legătură cu acuzațiile de violență domestică.

Christian Sabbagh consideră că polițiștii au procedat în așa fel încât să-i distrugă imaginea, după ce vedeta a întrat de curând în posesia dosarului care i-a fost întocmit.

În plus, el sesizează mai multe hibe în dosar și bănuiește că se urmăresc anumite interese ascunse.

„Analizând dosarul, am constatat niște hibe. Declarația olografă nu e scrisul ei (al Iuliei, soția lui Christian Sabbagh, n. red.). Am și întrebat-o, mi-a spus că doar a semnat. Nici eu nu am citit ce am semnat, la fel și ea. Voiam să plec cât mai repede, cine vrea să stea într-o cămăruță nevăruită, cu igrasie, cu mobilier din acela vechi … După ce am semnat eu, mi-au spus `Știți că nu mai aveți voie să intrați în casă, că aveți ordin de restricție”, povestește Christian Sabbagh.

Să fie răzbunare în acest caz?

El este convins că polițiștii vor să se răzbune pe el, mai ales după ce a întreprins o anchetă jurnalistică din care a obținut declarații de la un om al legii acuzat că ar fi corupt și care ar fi făcut abuz de putere împotriva unor tineri.

„Povestea e foarte stranie. Dar de la simplul fapt că am dat punctul de vedere al unui polițist care acum are mari probleme în penitenciar… Mă întreb care e miza, o miză este! Gândește-te și la tot cazul ăsta (cel în care a fost acuzat de violență domestică, n. red.) înțelegeam să fie ceva dacă era ceva cu spart de geamuri, dacă copiii erau speriați”, a declarat Sabbagh

Ce argumente aduce vedeta Kanal D

Christian Sabbagh vine și cu o serie de argumente pentru a demonstra că este „lucrat” de unii oameni din Poliție și consideră că poveștile au legătură.

„Sunt niște răzbunări … În seara respectivă cel care redacta și îi punea întrebări Iuliei, iar ea răspundea, i-a spus `Cred că îi este dor de Șeicaru, că tot îl apără, poate se duce lângă el` și la un moment dat, un altul, a ieșit din birou și a sunat un procuror și îi spunea că sunt acolo.

Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Măcar dacă îi explicau Iuliei, mai ales că au văzut că nu eram agresiv, că nu o să mai am voie să mă apropii de ea, că ajungem la proces.

Am început să dau timpul înapoi, și îmi dau seama că este o fractură logică pe undeva. Cum a apărut fix cazul meu din toate cazurile de violență domestică … Toate au legătură, sunt ferm convins!”, a explicat Christian Sabbagh pentru sursa citată.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *