Vulpița și Viorel, PRIMELE declarații după ce s-au infectat cu noul coronavirus

În ediția de vineri a emisiunii „Acces Direct”, a fost prezentat un material cu Vulpița și Viorel, în care aceștia au oferit detalii despre starea lor de sănătate. 

Viorel a spus că așteaptă apelul de la DSP pentru a fi spitalizați. Membrul echipei Acces Direct, infectat cu Covid-19, se află deja internat la Spitalul Victor Babeș, conform celor spuse de Mirela Vaida și Mara Bănică.

Vulpița și Viorel, primele declarații

„Dragi telespectatori, suntem în carantină. S-a confirmat. Suntem în carantină. Acum, în câteva ore, 10, 6, vine o mașină și mergem să facem analize mai amănunțite. Îmi pun câteva schimburi în geantă. Costum, tot ce trebuie acolo, un tricou de schimb, o pereche de papuci, cană, ce mai e aici… Pentru 3 zile… Aștept să ne însănătoșim, să continuăm emisiunile mai departe. Asta e vacanța pe care trebuia să o luăm”, a spus Viorel. 

După ce și-a făcut bagajele, Viorel a spus că „se simte foarte bine. O să vedeți ce o să facă Viorel în izolare! Ne-a spus că dacă e o problemă, ne sună ei. Am spus că noi suntem foarte bine. Cu Liliana o să fac prima piesă. Prima care a venit, cu aia fac!”, a mai spus soțul Vulpiței.

„Vă rog să stați cu ochii pe noi. Asimptomatic înseamnă că tot ceva, ceva o să fie rău. În momentul ăsta, bagajele sunt făcute”, a completat Viorel.

„Mă simt bine, mi-am pregătit tot. Mă simt foarte bine. Cred că atunci când am fost plecată în Blăgești m-am infectat. N-am simptome, absolut nimic!”, a spus Vulpița pentru Acces Direct. 

„Stați cu ochii pe noi și fiți alături de noi. Îmi este dor de fanii mei și de colegi! Îi iubesc foarte mult”, a precizat Vulpița. 

Cum s-au infectat Vulpița și Viorel

Se pare că Vulpița s-a infectat la Blăgești, satul ei de baștină, unde a stat aproximativ o săptămână. Ulterior, s-a infectat și Viorel. Vulpița nu a avut temperatură, doar a avut o stare generală de rău. Inițial, tânăra a crezut că ”are probleme cu bila”. Potrivit celor transmise de Mirela Vaida, în afară de ce doi, și un membru al echipei a fost infectat cu noul coronavirus.

„Veronica s-a întors de la Blăgești și a zis că are ceva probleme cu bila. Acuzând că nu se simte foarte bine… Noi avem o echipă medicală care în fiecare zi ne ia temperatura, toată lumea poartă mască, regulile sunt păstrate cu sfințenie. Când ea a acuzat stări de rău, ne-am gândit că cel mai bine să facem acest test. Dacă i l-am făcut ei, i l-am făcut și soțului. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, am lăsat-o acasă”, a explicat Mirela Vaida. 

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți. 

Share Button