Boala genetică de care suferă Fuego. Artistul a slăbit rapid 12 kilograme. Ia pastile în fiecare dimineață

Fuego, pe numele real Paul Surugiu este una dintre cele mai simpatice figuri din showbiz. În special în perioada sărbătorilor, acesta este extrem de solicitat pentru tradiționalele lui concerte de colinde. În plus, el are și o emisiune pe TVR, care-i întregește veniturile. Îl ajută mult mai ales în această perioadă în care pandemia a lovit puternic în artiști.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și deosebit de optimist, Fuego și-a îngrijorat fanii cu o declarație făcută în cadrul unui interviu. Acesta a dezvăluit că a moștenit problemele cardiace pe linie paternă, dar că situație nu este gravă și este ținută sub control.

El a dezvăluit că ia pastile în fiecare dimineață și a explicat că a slăbit 12 kilograme într-un timp relativ scurt pentru că are grijă la stilul de viață tocmai pentru a nu-și agrava situația.

„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima … eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, pe care le ia orice român în fiecare dimineață.

Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme”, a dezvăluit Fuego în cadrul unei emisiuni la Antena Stars.

Fuego, mari probleme cu banii

Artistul a bifat multe colaborări și cu marea doamnă a muzicii populare românești, Irina Loghin și este extrem de iubit de toți cei care îl cunosc. Chiar dacă acum pare foarte împlinit, el a povestit că în copilărie nu i-a fost deloc ușor și că a reușit prin forțe proprii să ajungă un nume important în muzică.

„Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani. Am fost un copil sărac. Uneori trăiam așa, de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm ca să mă ţină la facultate la București. Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră.

De multe ori nu aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz sau cu tramvai, pentru că era perioada în care cumpăr bilet din tramvai şi nu aveam bani şi mergeam pe jos de la Obor până în Drumul Taberei”, a mai spus Fuego.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *