Artista celebră cu care Liviu Vârciu trebuia să se căsătorească. El a cerut-o de soție, ea l-a înșelat cu alt bărbat.

Liviu Vârciu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România a avut o relație cu o celebră vedetă, cunoscută în showbiz-ul românesc. Cei doi erau extrem de apropiați, s-au iubit, ba chiar urmau să se și căsătorească dacă nu ar fi apărut infidelitatea. 

Dacă vă întrebați cine este vedeta care l-a cucerit pe Liviu Vârciu, ei bine vorbim despre Jojo, sau pe numele ei real, Cătălina Gramă. Cei doi au format un cuplu în jurul anilor 2000, iar relația părea una perfectă, după cum mărturisește chiar el.

Mai mult de atât, Liviu Vârciu povestește că cei doi urmau să se și căsătorească, însă Jojo a călcat strâmb, iar tot timpul petrecut împreună a fost în zadar. Aceasta avea doar 19 ani atunci când ruptura s-a produs, iar deși Vârciu o iubea enorm, cale de împăcare nu mai era deloc, iar artistul a acceptat alegerea făcută.

Tot în anul 2000, înainte să îl înșele, Liviu Vârciu o ceruse și în căsătorie, iar Horia Brenciu urma să îi cunune, dar iată că viața le-a pregătit alte surprize, fiecăruia în parte. Oricum ar fi, artistul nu și-a ascuns niciodată sentimentele pe care le-a avut pentru blondină.

Liviu Vârciu, înșelat de Jojo

”Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu. În 2000, am cerut-o de soţie. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult. Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit!’, a mărturisit Liviu Vârciu în urmă cu ceva timp.

Deși era curtat de foarte multe femei în acea perioadă, Liviu Vârciu o vedea doar pe Jojo, însă pentru ei nu s-a mai putut face nimic.

Timpul a trecut de-atunci însă, iar fostul cuplu s-a revăzut din nou în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, unde sunt concurenți. Cei doi se salută, vorbesc în continuare, semn că tot ce a fost în urmă cu aproape 20 de ani a fost dat uitării de ambele părți.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *