Totul despre singurul nepot al lui Nicolae Ceaușescu. Informații ascunse timp de mulți ani au ieșit la iveală

Conform unor informații ascunse de multă vreme, există un bărbat, care este singurul nepot al lui Nicolae Ceaușescu. Acesta ar fi unicul moștenitor al averii liderului comunist. Secretele familiei Ceaușescu ajung astfel să fascineze o lume întreagă, mai cu seamă că pe măsură ce trece timpul, acestea ies la iveală.

Ce s-a întâmplat cu familia Ceaușeștilor

După ce Elena și Nicolae Ceaușescu au fost executați, mai multe secrete au ieșit la iveală. Astfel s-a aflat ce s-a întâmplat cu membrii familiei Ceaușescu, despre care unii români nu cunosc detalii. Conform unor informații actuale, liderul comunist ar avea un nepot, în viață, din partea unui dintre copiii săi. Singurul nepot al lui Nicolae Ceaușescu este astfel cel dăruit de fiul dictatorului, Valentin Ceaușescu.

După moartea părinților, Valentin Ceaușescu, Zoia Ceaușescu și Nicu Ceaușescu, cei trei copii ai cuplului, au avut de înfruntat vremurile și noul regim instituit în România. Primul care s-a stins însă din viață a fost Nicu Ceaușescu, care a murit în 1996, după ieșirea din închisoare. Ulterior, în anul 2006, Zoia Ceaușescu a murit și ea din cauza unei boli necruțătoare, cancer la plămâni.

Totuși, singurul care i-a oferit urmași fostului lider comunist a fost Valentin Ceaușescu. Acesta are un băiat Daniel și o fată, Alexandra. Astăzi, în vârstă de 72 de ani, Valentin a fost preocupat toată viața de artă și cunoaștere. Acesta a absolvit Facultatea de Matematică și s-a păstrat departe de politică. Chiar și așa, viața sa nu a fost una ușoară. El a fost arestat de către autoritățile post-decembriste și i s-a confiscat întreaga avere. El a reușit să recupereze ulterior o aproape toate obiectele de artă luate de autorități.

Cine este unicul nepot al lui Nicolae Ceaușescu

Valentin Ceaușescu a studiat inclusiv la Londra, însă a ales să se întoarcă în țara natală. Aici el s-a căsătorit cu Iordana Borilă, fiica celor doi activiști, Petre Borilă și Ecaterina Abraham. Valentin și Iornada au dat naștere a doi copii, un băiat și o fată. Astfel, aceștia sunt unicii moștenitori pe care dictatorul îi avea.

Daniel Ceaușescu, singurul nepot al lui Nicolae Ceaușescu, s-a născut în 1981 și pare să moștenească averea lăsată de bunicul său. Tânărul, astăzi în vârstă de 39 de ani, a studiat la Facultatea de Fizică Atomică din București, potrivit redactia.ro. Dincolo de faptul că este fratele Alexandrei Ceaușescu și nepotul fostului lider comunist, despre acesta nu se cunosc alte detalii în spațiul public.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *