Surse: Artizanii modificărilor legislative din Justiție, Eugen Nicolicea și Florin Iordache, nu mai prind un loc în Parlament

În aceste zile liderii PSD discută listele pentru alegerile parlamentare din decembrie. Potrivit unor surse din partid, pe lista viitorilor parlamentari ai PSD nu se vor regăsi nume controversate precum Eugen Nicolicea, Florin Iordache sau Carmen Dan. 

De asemenea, nici fostul ministru al Economiei, actual deputat PSD, Dănuț Andrușcă, nu va mai prinde un loc în Parlamentul României. 

Conducerea PSD încearcă să scape de numele controversate, înaintea alegerilor parlamentare din decembrie. Totuși, încă sunt discuții despre o eventuală candidatură a fostului premier, Viorica Dăncilă. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, declara recent că, din punctul său de vedere, Dăncilă ar trebui să fie parlamentar pentru că este fost prim-ministru al partidului.

Printre cei care vor prinde un loc în Parlament se numără Gabriela Firea, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu. Președintele partidului, Marcel Ciolacu, va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților la Buzău.

Deși nu va mai fi pe listele PSD, Florin Iordache ar putea fi recompensat cu o funcție în Consiliul Legislativ.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *