Româncă dispărută de cinci ani în Italia, găsită într-un sac, după ce criminalul a recunoscut totul

O tânără româncă în vârstă de 32 de ani a fost găsită la cinci ani după ce a fost dată dispărută, într-o localitate din Sicilia. Românca a fost ucisă și băgată într-un sac, iar apoi aruncată într-o prăpastie.

Descoperirea a fost făcută în apropierea orașului Palermo, respectiv într-o prăpastie de pe Monte Pellegrino.  Totul a pornit după ce chiar criminalul, care nu a mai putut suporta, a mers la Poliție și a anunțat că a omorât o femeie.

Ruxandra Vesco (32 de ani) a dispărut în anul 2015, însă autoritățile nu au reușit să afle exact ce s-a întâmplat cu ea.

Damiano Torrente, un pescar în vârstă de 46 de ani, s-a prezentat în urmă cu câteva zile la Poliție și a anunțat că el a omorât-o pe Ruxandra, tânăra româncă cu care avea o relație la acea vreme.

Anchetatorii au luat în serios autodenunțul lui Torrente și, în urma unor căutări în teren, au reușit să descopere un sac în care se aflau rămășițele româncei.

Sacul fusese aruncat într-o prăpastie de pe Monte Pellegrino, la marginea orașului Palermo. Ulterior, italianul a negat că el ar fi ucis-o pe Ruxandra și a explicat că în momentul denunțului era drogat.

El a fost reținut și ulterior arestat de autorități, notează lasicilita.it.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *