Robert Negoiță nu mai este primarul sectorului 3. Care este explicația

Robert Negoiță și-a pierdut mandatul de primar al sectorului 3 din București, după ce a demisionat din PSD și s-a înscris în cursa pentru alegerile locale din 27 septembrie pe listele Alianței Pro București 2020. Prefectul Capitalei a semnat un ordin privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Negoiță, deoarece face parte din alt partid politic.

„Se constată încetarea de drept la data de 19 august 2020 a mandatului de primar al Sectorului 3 București al lui Robert Sorin Negoiță, având în vedere admiterea candidaturii sale la alegerile din 27 septembrie 2020 pentru funcția de primar al Sectorului 3 din partea altui partid decât cel pe listele căruia a candidat și a fost ales primar la alegerile locale din 2016”, se arată în ordinul semnat de prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

La finalul lunii iulie, Robert Negoiță a anunțat că va candida la alegerile locale din partea Alianței Pro București 2020, formată din ProRomânia și Partidul București 2020.

Anterior Negoiță și-a anunțat demisia din PSD, partid despre care a spus că „arată că este o structură mult prea slăbită de căpușe care parazitează corpul gazdă”.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *