Război între bandele PSD! Teodorovici „Minte puțină” atacă iar conducerea, pozând într-un nou Dragnea

Fostul ministru al Finanțelor în Guvernul PSD, Eugen Teodorovici, continuă seria atacurilor la adresa conducerii actuale a partidului, fără însă să spună ferm dacă plănuiește să-l contracandideze pe Marcel Ciolacu la președinția PSD. El cere incisivitate, așa cum a văzut el că făcea Dragnea, cel în umbra căruia a ocupat o funcție la care nici nu ar fi îndrăznit să viseze, cea de ministru al Finanțelor. De altfel, în partid, colegii îi spuneau „ministru minte puțină”…

„Nu vreau să fiu alături de groparii PSD-ului”, a scris Teodorovici duminică pe pagina personală de Facebook, sugerând că actualul președinte interimar, Marcel Ciolacu, ar avea o înțelegere cu liberalii, motiv pentru care nu există o opoziție serioasă în privința acțiunilor liberalilor.
„De ce nu este PSD incisiv? Este o întrebare la care dacă am fi găsit răspunsul probabil n-am fi pierdut multe bătălii importante. Poate ați fi tentați să credeți că nu avem strategii cei mai buni!⁉️ Nici vorbă! Eu, unul, cred că PSD a fost de multe ori propriul său adversa. În mare parte competiția internă a generat conflicte și lupte mai mari decât cele cu adversarii. Competitia este bună, veți spune, deoarece te determină să te perfecționezi, orice formă constructivă de competiție e generatoare de calitate și sunt perfect de acord cu acest aspect. Însă, până la un punct și anume până acolo unde aceasta este apanajul dezbaterii și al meritocrației nepartinice, nicidecum inițiatoare de trădare”.

E clar, PSD e pe implozie! Și deputatul „AKM” deschide focul asupra actualei conduceri. Măcelul continuă

Trădarea este cheia pentru a netezi drumul PNL și al președintelui Iohannis, mai spune Teodorovici, apreciind că n-ar fi prentru prima oară când unii lideri PSD aleg să trădeze, „dar cu siguranță ar fi ultima”, pentru că cea mai mare miză a liberalilor vizează dispariția PSD.

„Oricine are puțină experiență politică știe ce înseamnă deziluzia și lipsa speranței. Este anticamera dispariției – da, a dispariției PSD, poate cea mai mare miză a lui Klaus Iohannis și a PNL‼️ Evident, PNL a gestionat foarte prost criza medicală și criza economică generată de coronavirus și probabil mai repede decât se așteaptă orice finanțist, efectele economice vor fi drastice la sfarsitul acestui an si in anul care urmeaza! Șomeri și tăieri de salarii va fi noua politică PNL, iar pentru asta n-au nevoie de un PSD puternic care să îi pună în dificultate. Miza lor este evidentă, și anume dispariția PSD sau măcar lipsa lui de relevanță”, a scris Teodorovici pe pagina personală de Facebook.

Război între bande

 Eugen Teodorovici , zis „Minte puțină”, adus mai multe acuzații conducerii interimare a PSD în ultimele zile, iar, în replică, secretarul general PSD Paul Stănescu i-a răspuns că  a fost „o calamitate” când s-a aflat în conducerea partidului și acum „vrea să facă rău” formațiunii doar ca să obțină el niște funcții. A intervenit liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, care i-a transmis acid lui Paul Stănescu că „PSD e un tractor cam mare” pentru el.

Fostul ministru PSD al Transporturilor, deputatul Răzvan Cuc, s-a poziționat și el, miercuri, împotriva secretarului general interimar PSD, Paul Stănescu. Cuc afirmă că există un „plan de preluare-predare a partidului” și Paul Stănescu folosește „metehne vechi” pentru a-și păstra „funcția luată nedemocratic”.

„Dacă nu ai un plan al tău, alții te vor include în planurile lor’. Când simți că pierzi controlul, ataci public fără să te uiți în jurul tău. Paul Stanescu & Co s-au trezit șefi peste Partid și se cred atotputernici. Când un membru PSD își permite să aibă propria opinie, să nu fie de acord cu Paul Stanescu & Co, devine ”un aventurier politic” care e ”preocupat doar de funcții”.

Se spune că în politică scopul scuză mijloacele, însă ceea ce face actuala conducere interimară nu mai are niciun scop. Sau poate singurul scop este unul pe care îl știu doar ei și se pare ca o mare parte a partidului nu îl prea înțelege. În urmă cu un an, Paul Stănescu susținea că ”trebuie să lăsăm tinerii în fruntea partidului”. Bineînțeles, atunci nu știa încă de planul de preluare-predare a partidului, iar acum folosește aceleași metehne vechi pentru a-și păstra funcția luată nedemocratic. Mă întreb cine sunt tinerii ăștia liberi care au preluat partidul? Paul Stănescu & Co?

Actuala conducere PSD trebuie să înțeleagă că oamenii s-au săturat de aceleași fețe, e momentul ca în PSD să vină oameni cu experiență politică și cu o viziune nouă. E nevoie de un congres corect, democratic, cu dezbateri reale și critici constructive”, a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Share Button