Imagini INCREDIBILE cu Florin Salam. Mircea Badea, uimit de ce a văzut

Mircea Badea s-a arătat uluit de imaginile șoc cu Florin Salam.

Florin Salam şi familia sa au acuzat, joi, în faţa jurnaliștilor Spitalul “Matei Balş”, unde este internat în stare gravă fratele manelistului care a fost infectat cu COVID-19, că refuză să le comunice informații despre starea pacientului.

Florin Salam purta masca într-un mod… inedit: nu doar că nu acoperea nasul, dar era pusă strâmb, iar sârma care trebuia sa stea pe nas era la… bărbie, adică masca era pusă invers.

Mircea Badea a comentat acest subiect, la Antena 3, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

”E o secvență de autentic românesc absolut neprețuită…. Domnul Salam venea de la o adunare de cinstiți cetățeni, până la proba contrarie, care au pățit un lucru nasol (n.r. – la priveghiul lui Emi Pian). Acolo era o densitate de cetățeni pe milimetru pătrat. Erau mulți cetățeni. Domnul Salam s-a extras din mijlocul densității și a venit la reporteri cu masca… cum a putut și el… să se plângă de medicii de la Matei Balș. Asta mi s-a părut ceva atât de autentic românesc… A fost o secvență de Kusturica. Venea din mijlocul adunării Covid practic, fratele lui fiind bolnav grav de Covid. S-a extras de acolo și a venit, cu masca pe bărbie… că toată lumea știe că prin bărbie se transmite virusul… și a spus că medicii de la Matei Balș e nasoi. E o secvență superbă…”, a zis Mircea Badea.

2. -imagine fara descriere- (florin-salam-1_69846900.png)
2. -imagine fara descriere- (florin-salam_96461200.png)
3. -imagine fara descriere- (salam_42337500.png)
4. -imagine fara descriere- (salam-1_22569500.png)
Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *