EXCLUSIV PROTEST 9 AUGUST. Oamenii, chemați ACUM în stradă la protestul diasporei din 10 august 2020

La doi ani de la protestul de amploare din 10 august 2018, românii sunt chemaţi din nou în stradă. Și pentru că și atunci protestele s-au desfășurat pe mai multe zile, și în prezent oamenii sunt chemați în Piața Victoriei să protesteze și duminică, 9 august. Dar marele protest va fi luni, 10 august 2020.

”Pt cine nu știe, marele protest din 2018 a fost gandit pt 3 zile, 9-11 August și s-a numit NU PLECAM, PANĂ NU PLECAȚI! La primele ore ale dimineții lui 9 august a fost bagată platforma și rulota in Piata Victoriei iar primul cort a fost instalat. In aceasta zi au inceput sa vină cei din țara si diaspora.


Fară 9 august probabil 10 august nu exista avand in vedere informatiile de la acea data. Din pacate, 11 august a fost un esec. Ne vedem diseara in PV!”, a scris Sandu Matei pe Facebook.

10 august 2020. Am aflat ce se va întâmpla la protest. Mișcare fără precedent: O ”SLUJBĂ RELIGIOASĂ” atipică

Organizatorul protestului diasporei de anul trecut, medicul Tommy Joul Tomescu, a anunțat că anul acesta vor fi comemorate victimele violențelor din 10 august 2018.

”Vom realiza un fel de reamintire, vrem să facem un fel de comemorare a faptului că au trecut 30 de ani de când guvernele încă ne mint și ne înșală, nu reușesc să-și îndeplinească datoriile”, a spus tânărul român stabilit în Marea Britanie, în exclusivitate pentru DC NEWS.

”Slujbă religioasă” în Piața Victoriei

„De asemenea, va fi o «slujbă religioasă» în sensul că ne vom ruga de guvern să-și îndeplinească promisiunile pe care nu le-a îndeplinit până acum. Noi nu vom invita lume, dar nu putem împiedica oamenii să se alăture. Știți, protestele sunt interzise, la fel ca marșurile. Eu recomand păstrarea distanțării fizice, vom face tot ce ține de noi pentru a realiza acest lucru”, a mai spus Tomescu.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *