Câți copii are Cristi Borcea, de fapt! Dezvăluire neașteptată făcută de milionar: „Am patru copii concepuți în detenție”

Cristi Borcea a acordat recent un interviu în care a prezentat detalii neașteptate despre anii petrecuți în închisoare. Acesta a fost și momentul în care mulți au dorit să afle câți copii are milionarul, de fapt.

Nu mai este un lucru nou faptul că celebrul Cristi Borcea a devenit subiect de glume pentru români, din cauza numărului de copii pe care acesta îl are cu fostele, dar și cu actuala soție, Valentina Pelinel.â

CÂȚI COPII ARE CRISTI BORCEA, DE FAPT

Cristi Borcea a petrecut cinci ani în închisoare, unde a ajuns pentru deturnare de fonduri, prejudicierea statului, precum și fals în acte și înșelăciune.

După ce a ieșit din închisoare, mulți s-au întrebat cum au fost concepuți ultimii copii, dacă acesta era închis.

„Da, am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a povestit ex-investitorul lui Dinamo, pentru gsp.ro.

Fostul acționar la Dinamo a mai dezvăluit că anul trecut a reușit să își adune toți copiii și să petreacă timp alături de el, însă mai greu i-a fost cu cei doi copii pe care îi are cu Alina Vidican, dat fiind că locuiesc în SUA.

Share Button