Unde a ajuns jucătorul căruia Gigi Becali i-a transmis: „Va sta manechin în tribună, îl țin până îl distrug”

Aventura lui Jugurtha Hamroun (32 de ani) în România a fost una plină de peripeții. Mijlocașul a plecat cu scandal de la FCSB, în 2017, iar în prezent evoluează în Qatar, la Al-Markhiya, în eșalonul secund.

Hamroun a ajuns în România în 2015, când a semnat cu Oțelul Galați din postura de jucător liber de contract. După ce a impresionat la Galați, Hamroun a fost transferat de FCSB.

Doi ani a fost Hamroun legitimat la FCSB, club care l-a vândut în 2017 la Al-Sadd pentru suma de 2 milioane de euro. Algerianul a strâns 44 de jocuri în tricoul FCSB-ului, pentru care a marcat 11 goluri și a pasat decisiv în șapte rânduri.

Cum l-a scos din minți Jugurtha Hamroun pe Gigi Becali

Jugurtha Hamroun a intrat în gura lui Gigi Becali după ce a fugit de la echipă înainte de meciul din preliminariile Champions League, cu Sparta Praga. Asta după ce Hamroun fusese prins cu o fată în cantonament.

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru Hamroun după fuga de la echipă: „Ce a făcut Hamroun nu s-a întâmplat niciodată. O asemenea sfidare și obrăznicie. Nu a vrut să se ducă în cantonament, i-am spus lui MM să-i arate contractul, doar atâta. I-am spus să facă ce vrea. Nu ne jucăm aici!

Trebuie să respecte contractul! Hamroun a adus o gagică în cantonament. Ce ar fi dacă ar aduce toți jucătorii gagici în camere? A băgat-o pe geam, nu știu. El pleacă când vrea, ia gagici când vrea, am avut tot felul de jucători, dar ca ăsta…

Va sta manechin în tribună! Pe ăsta îl ţin până îl distrug. Ştiţi ce a făcut după ce l-am descoperit în cameră cu fata aia? A început să plângă, să nu afle tatăl lui”, a spus Gigi Becali, în 2016.

După acel episod, Hamroun a fost împrumutat la Al-Sadd. După un an, FCSB l-a vândut definitv în Qatar. La Al-Sadd, Hamroun a fost coleg cu legendarul Xavi Hernandez, cel devenit între timp antrenorul echipei FC Barcelona.

Primul sezon jucat de Hamroun la Al-Sadd a fost unul excelent. În cele 17 meciuri adunate, Hamroun a înscris cinci goluri şi a oferit şi nouă pase decisive, iar oficialii au activat imediat clauza de transfer definitiv.

CV-ul lui Jugurtha Hamroun

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *