Facebook şi-a schimbat ”faţa” în web. Îţi place?!

  1. Gigantul facebook te întâmpină cu o nouă interfaţă pentru desktop, care suportă şi ”dark mode”.
  2. Interfaţa numită ”FB5” sau ”The New Facebook” seamănă mult cu cea pentru telefoanele mobile.
  3. Aceasta este cea mai mare schimbare de design de la lansarea Facebook până în prezent.

Platforma de socializare Facebook te întâmpină cu o nouă interfaţă pentru desktop. Anunţul a fost făcut încă anul trecut, iar acum s-a produs schimbarea. Noua interfaţă este numită ”FB5” sau ”The New Facebook” şi seamănă foarte mult cu interfaţa minimalistă pentru smatphone.

Noul design este mult mai puţin aglomerat, folosid un cod nou şi modern. Aşa că, noua interfaţă Facebook pentru desktop este mai ”curată” şi mai ”inteligentă” şi o poţi actualiza cu apăsarea unui buton pe secţiunea ”Switch to New Facebook”. Dacă nu îţi place, ai posibilitatea să revii la interfaţa clasică pe care o cunoşti. Facebook spune că noua interfaţă va repara problemele pe care site-ul le are în prezent, mai ales la viteza de utilizare a platformei.

Actualizarea interfeţei Facebook vine şi cu reproiectarea filei ”Groups” şi o revizuire a secţiunii ”News Feed”. Aşa că, de acum poţi naviga prin tab-urile releţelei fără riscul de a pierde activităţile din celelalte tab-uri.

În plus, Facebook are acum şi ”dark mode”, care este tot mai popular pe platformele mobile. Îl poţi activa uşor cu un buton pentru a le oferi ochilor o pauză. ”Dark mode” este cea mai mare schimbare de design a platformei Facebook de la lansare până în prezent.

Share Button