Windows 10: Anuntul de URGENTA Publicat de catre Microsoft

Windows 10 a emis de urgenta un anunt pentru milioane de utilizatori de calculatoare din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbeste despre o problema foarte serioasa pe care a reusit intr-un final sa o rezolve. Cei de la Microsoft au lansat o actualizare de urgenta pentru o noua problema extrem de serioasa care afecteaza imprimantele oamenilor, da o alta problema care nu a fost rezolvata cu actualizarea anterioara, insa iata ca a venit aceasta de urgenta.

Windows 10 are lansata actualizarea KB5005394 pentru a fi rezolvata o problema care se pare ca le da batai de cap multor oameni, asa ca Microsoft s-a grabit sa o rezolve inaitne ca plangerile sa se adune in numar mult prea mare. Cei de la Microsoft au lansat actualizarea doar cu aceasta rezolvare pentru problema care impiedica anumite imprimante si scannere sa functioneze in mod corect cu Windows 10, dar nu e 100% sigur nici acum ca situatia e rezolvata.

Windows 10: Anuntul de URGENTA Publicat de catre Microsoft
Windows 10 are aceasta problema generata de catre intarirea masurilor de securitate care au menirea de a proteja mai bine utilizatorii, dar asta inseamna ca unele dispozitive accesorii inceteaza sa mai functioneze. Cei de la Microsoft recomanda instalarea acestei actualizari pentru Windows 10, dar trebuie sa stiti ca asta nu inseamna ca veti si rezolva problema, asa cum nu s-a intamplat nici cu actualizarea anterioara care de fapt a stricat lucrurile si a adus aceasta problema noua.

“Actualizează o problemă care ar putea împiedica funcționarea imprimantelor, scanerelor și dispozitivelor multifuncționale. Această problemă apare pe dispozitivele care nu respectă o anumită specificație și utilizează autentificarea cu carduri inteligente. Tratează o problemă cu dispozitivele care nu sunt conforme cu secțiunea 3.2.1 din specificația RFC 4556. Este posibil ca imprimantele, scanerele și dispozitivele multifuncționale neconforme să nu funcționeze atunci când utilizați autentificarea cu carduri inteligente (PIV). Această problemă apare după ce instalați actualizarea din 13 iulie 2021 pe controlerele de domeniu (DC) din mediul dvs. Pentru mai multe informații, consultați KB5005408.”

Windows 10 are aceasta actualizare lansata surprinzator de rapid de catre compania Microsoft, iar asta sugereaza faptul ca au existat multi utilizatori care au fost afectati de ceea ce se intampla, asa ca lucrurile au fost expediate. Desigur ca de aproape fiecare data cand se intampla asa ceva, cei de la Microsoft fac greseli care genereaza mai multe probleme, dar poate ca de aceasta data actualizarea pentru Windows 10 de acum va readuce lucrurile la situatia anterioara lansarii acestei actualizari.

Windows 10 are disponibila actualizarea chiar acum pentru toata lumea, asa ca nu trebuie decat sa mergeti in sectiunea pentru actualizari a sistemului de operare si sa o instalati.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *