Monitorizarea si Administrarea site-ului: Controlul site-ului

Daca ai ajuns aici probabil ti-ai  creat site-ul dvs., l-ați plasat pe Internet și nu există nici o grabă, deși în opinia dvs. site-ul sa dovedit a fi uimitor de bun. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru a înțelege acest lucru, trebuie să răspundeți la întrebări: în ce scop a fost creată resursa dvs., cât de interesantă și utilă este informația dată vizitatorului, este convenabilă pentru utilizatori, este ușor de găsit la cerere, este întotdeauna disponibilă, încărcată și lucrează destul de repede .

Pentru a evalua calitatea site-ului web, identificarea problemelor, a neajunsurilor și a monitorizării site-ului va ajuta la remedierea acestora în timp util, adică la monitorizarea stării și dezvoltării resurselor.

Ce anume puteți învăța atunci când monitorizați un site Web(Eu folosesc Wardpress)Asa ca ma refer doae la aceasta platforma :

  1. Eu cred ca pe pagina principala (panoul de control ) e bine sa ai aces rapid la statistici .
  2. Foloseste o tema pentru warpress cat mai bine optimizata si acces la toate setarile (de preferat o tema Premium ) Eu folosesc tema Unos Magazine Vu.
  3. Audiența și geografia vizitatorilor, precum și timpul petrecut pe site(Recomand modulul WATZAPP)
  4. cuvinte, linkuri și fraze pentru care site-ul este utilizator în motoarele de căutare;
  5. ușurința de mișcare prin pagini;
  6. zone de probleme în conținut, structură, navigație și meniuri;
  7. să evalueze eficiența publicității;
  8. primiți în timp util informații despre eșecul site-ului etc.

Toate acestea vor ajuta la stabilirea direcției de lucru pentru a îmbunătăți calitatea și viteza site-ului. Într-adevăr, evaluarea unei resurse depinde în mare măsură de cât de repede este capabilă să răspundă la o interogare în motoarele de căutare. Există instrumente care sunt încorporate în browser și oferă opțiuni pentru îmbunătățirea performanței site-urilor după o analiză detaliată a codului.

Cum să monitorizezi site-ul tău? Ce instrumente trebuie utilizate pentru colectarea competentă de statistici pe scară largă?

Dacă este necesar, monitorizarea poate fi efectuată manual. Mai degrabă, ochii. Acest lucru este justificat atunci când doriți să urmăriți fotografii și publicitate.

În general, este necesar ca această afacere dificilă și consumatoare de timp să fie încredințată serviciilor automate, care, printre altele, vă va avertiza instantaneu asupra problemelor legate de accesul la site.

n prezent, există o mare varietate de servicii pe Internet, atât plătite, cât și gratuite, oferind un serviciu de monitorizare a resurselor. De exemplu, metricul Yandex, monitorizarea website-ului, Google Analytics … Dacă doriți, puteți găsi mai multe informații detaliate despre acestea pe Internet.

Monitorizarea site-ului în realitățile actuale nu este un lux, ci o necesitate vitală, dacă nu sunteți indiferenți față de soarta puilor dvs.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *