Cum poti sa iti stergi contul YouTube

In cazul in care ti-ai facut un cont YouTube, dar dupa ceva timp ai realizat ca fie nu-l folosesti, nu-ti place sau nu mai ai nevoie de el, singura solutie este sa il stergi.

Cum iti poti sterge contul de YouTube, vei afla imediat.1

Asigura-te ca esti logat pe site. In caz contrariu, logheaza-te.2

Cauta butonul YouTube Settings. In coltul superior din dreapta, iti vei vedea scris numele de utilizator (username). Click pe el si apoi click pe YouTube Settings, in momentul in care iti apare submeniul.3

Cauta butonul advanced options. In stanga, vei vedea un submeniu apartinand setarilor contului (account settings). Click pe overview. In campul „Name”, in dreapta pozei, vei vedea adresa de email si sub ea, un button denumit „Advanced”. Click pe acest buton.4

Selecteaza optiunea „Close account”. Dupa ce ai dat click pe butonul „Advanced”, ti se va deschide un meniu cu 3 optiuni. Dintre ele, alege-o pe cea de inchidere a contului („Close Account”).5

Selecteaza optiunea „Close account” in noua fereastra deschisa (ea va contine si un text explicativ, care iti va spune ce inseamna, de fapt, stergerea contului tau).

O data ce-ai sters contul, toate videoclipurile postate de tine vor fi si ele sterse, impreuna cu toate comentariile lasate si informatiile de profil. Istoricul videoclipurilor vizualizate nu va fi sters si il poti accesa din contul tau Google.

Share Button