Cele mai aşteptate telefoane şi ce tendinţe vor apărea pe piaţă în 2021

Unele dintre tendințele care vor defini anul 2021 în materie de telefoane includ extinderea compatibilității pentru rețeaua ultra rapidă 5G atât pe dispozitivele high-end, cât și pe cele de gamă medie, precum și, probabil, apariţia primelor telefoane cu adevărate camere selfie sub ecran. Rama și bezelurile se vor micșora, deși dimensiunile ecranului probabil nu vor crește mult mai mult.

Iată o serie de telefoane noi care vor ajunge în magazine în 2021: 1. Seria Samsung Galaxy S21 Telefoanele Samsung Galaxy S21 (sau poate S30? pentru că denumirea este încă incertă), S21 + și S21 Ultra sunt așteptate să sosească în luna ianuarie sau februarie 2021. Analiştii se așteptă ca chipset-ul Qualcomm Snapdragon 875 de nouă generație să alimenteze versiunea SUA a dispozitivului, în timp ce un Samsung Exynos Chipset-ul 1000 (Exynos 2100) să fie oferit pentru versiunea internațională a telefonului. S21 (S30) Plus va rămâne la o dimensiune a ecranului de 6,2 inci, iar S21+ va avea un ecran de 6,7 inci, în timp ce S21 (S30) Ultra se zvonește că ar avea un ecran AMOLED mare de 6,9 inci. Bateriile mai mari, camerele de luat vederi și chiar și suportul S Pen pentru varianta Ultra sunt așteptate de asemenea.

2. Seria Huawei P50 Deși este puțin probabil ca Huawei să își recapete parteneriatul cu Google și să recâștige serviciile gigantului american în curând, seria Huawei P50 va ajunge în magazine cu siguranță la începutul anului viitor, așa cum este tradiția pentru Huawei. S-au auzit puține sau nimic despre acest dispozitiv, deși zvonurile au spun că va fi introdus chipul Kirin 9000 de 5 nm, care ar putea fi ultimul chip Kirin de la Huawei. Judecând din anii anteriori, am putea vedea un Huawei P50, Huawei P50 Pro și un Huawei P50 Pro Plus, urmat de un Huawei P50 Lite la prețuri accesibile. Toate acestea vor fi probabil dezvăluite în prima jumătate a anului 2021.

3. OnePlus 9 Chiar dacă, cel mai probabil va fi anunțat la sfârșitul primului trimestru sau începutul celui de-al doilea trimestru al anului 2021, detalii despre OnePlus 9 au apărut deja. Cu un chip Snapdragon de ultimă generație la bord, precum și specificațiile de vârf, OnePlus 9 se va poziționa cu siguranță ca o alternativă mai mult decât demnă la cele mai bune flagship-uri Android. Cu un ecran OLED de 6,8 inci, încărcare rapidă și senzori de cameră de 48MP, următorul dispozitiv OnePlus s-ar putea dovedi a fi un teelfon destul de interesant, mai ales dacă prețul este menținut suficient de accesibil.

4. Sony Xperia 1 III Se zvonește că Sony va anunța și lansa anul viitor trei dispozitive premium compatibile cu 5G pentru a răspunde ofensivei iPhone și Galaxy. Se presupune că acestea vor include procesorul emblematic Qualcomm Snapdragon 888, alături de un design reîmprospătat și o configurare cu trei camere. Dacă producătorul păstrează tradiția din anii trecuți, ar trebui să le vedem oficializate la sfârșitul lunii februarie sau începutul lunii martie, deci primul trimestru al anului 2021.

5. iPhone seria 13 Apple va anunța seria iPhone 13 undeva la sfârșitul celui de-al treilea trimestru sau începutul celui de-al patrulea trimestru al anului 2020. Anterior, iPhone-urile erau aproape întotdeauna anunțate în a doua marți a lunii septembrie, dar odată cu întreruperile provocate de pandemia de coronavirus, nu mai putem fi siguri de nimic.

Seria „iPhone 13” va include aceleași patru dimensiuni care sunt oferite în acest moment. Asta înseamnă că ar trebui să existe un iPhone 13 mini de 5,4 inci, un iPhone 13 de 6,1 inci și un iPhone 13 Pro și un iPhone 13 Pro Max de 6,7 inci.  Emblematicele telefoane de generația următoare nu vor introduce modificări masive de design. În schimb, se spune că Apple își concentrează eforturile asupra camerelor, mai ales când vine vorba de modele high-end. Atât iPhone 13 Pro, cât și Pro Max se vor lăuda cu camere ultraangulare cu șase elemente (6P) f / 1,8 cu suport pentru focalizare automată, potrivit Kuo. Modelele standard de iPhone 13 nu vor beneficia de aceste obiective actualizate, probabil pentru a menține costurile mai mici, dar Kuo este sigur că Apple va aduce camerele ultra-unghiulare actualizate la toate modelele iPhone 14 în 2022.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *