Modul in care jocul Fortnite va reveni pe dispozitivele Apple

In acest moment, jocul Fortnite al Epic Games nu e disponibil pe App Store, deoarece compania Apple din Statele Unite l-a eliminat de pe App Store.

Deci acest joc nu poate fi jucat pe dispozitivele Apple, pana ce procesul dintre Apple si Epic Games nu ajunge la un rezultat. Dar a aparut o alternativa pentru a putea juca Fortnite pe acele dispozitive.

Acum ceva timp in urma, compania Apple din Statele Unite a eliminat jocul din App Store pe motiv ca jocul a incalcat termenii si conditiile App Store.

Ambele companii (Apple si Epic Games) sunt acum implicate intr-un proces de natura legala si nu suntem siguri ce rezultat va avea. Pana la aparitia rezultatului, Fortnite nu va putea fi jucat pe dispozitivele iOS.

Sau va putea fi jucat? Se pare ca gamerii vor putea pana la urma juca Fortnite pe dispozitivele iOS in viitorul apropiat. Potrivit unei stiri de BBC, se pare ca Fortnite isi va croi drum pe serviciul de streaming NVIDIA GeForce Now, ceea ce inseamna ca gamerii cu dispozitive iOS vor putea juca Fortnite, desi intr-un mediu diferit.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca cel mai probabil va trebui sa joci jocul pe dispozitivele iOS prin browserul Safari al Apple. Desi compania Apple din Statele Unite a relaxat regulile privind serviciile de streaming de gaming, compania a creat o alta conditie, si anume ca fiecare joc din aceste servicii sa fie disponibil individual in App Store.

Avand in vedere ca cataloagele serviciilor de streaming se pot modifica din cauza licentierii si, de asemenea, avand in vedere numarul imens de jocuri, va fi nevoie de munca suplimentara.

Asa ca transmiterea in browserul Safari prin dispozitivele iOS ar fi cel mai indicat, cel putin deocamdata. Nu e clar cand va putea fi jucat Fortnite prin GeForce Now, dar unii sustin ca acest lucru ar putea fi posibil de sarbatori.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *