GTA 5: OFICIAL, Noua Harta Prezentata de Rockstar (VIDEO)

GTA 5 are dupa mult, foarte multi ani, facuta o schimbare pe care foarte multa lume o astepta de ceva vreme, si care vine intr-un final pentru a imbunatati experienta generala de joc, iar asta pentru ca harta principala a titlului va fi extinsa de catre cei de la Rockstar Games.

GTA 5 are mai jos prezentat un trailer pe care Rockstar Games l-a publicat pentru jucatorii din intreaga lume, si puteti vedea foarte usor ca e vorba despre surprize foarte interesante care sunt disponibile pentru toata lumea, si care mai mult ca sigur vor fi apreciate.

GTA 5 are prezentata aceasta actualizare ca fiind cea mai mare pe care a implementat-o compania americana pentru toata lumea, si daca ar fi asa, atunci vorbim fara discutie despre o decizie foarte interesanta care ar putea creste si vanzarile seriei de jocuri in urmatoarele luni.

GTA 5 este unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului, si asta multumita faptului ca are o versiune online care ofera foarte multe motive de a fi mai mereu conectati la ceea ce se intampla, astfel ca nu prea exista motive serioase sa ignorati jocul foarte popular.

GTA 5 este disponibil pentru achizitie de la o varietate de magazine online, asa ca daca sunteti cu adevarat intersati de el, veti gasi de unde sa il cumparati pentru a va bucura de experienta pe care v-o ofera acest titlu grozav al companiei Rockstar Games in acest moment.

Share Button

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *